Önce Kuzeni, Ardından Halasının Torunuyla Nişanlandırılan Kayıp Genç Kız Bulundu

Önce Kuzeni, Ardından Halasının Torunuyla Nişanlandırılan Kayıp Genç Kız Bulundu
Adana'da 16 yaşındayken dayısının 14 yaşındaki oğlu ile 17 yaşında ise halasının torunuyla nişanlandırılan genç kız, evden kaçtıktan 5 gün sonra ailesi tarafından bulundu. AİLE, EMNİYETE GİDEREK YARDIM İSTEDİ Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi, Gürselpa

Adana'da 16 yaşındayken dayısının 14 yaşındaki oğlu ile 17 yaşında ise halasının torunuyla nişanlandırılan genç kız, evden kaçtıktan 5 gün sonra ailesi tarafından bulundu.

AİLE, EMNİYETE GİDEREK YARDIM İSTEDİ

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi, Gürselpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 3 Ocak günü okuldan çıkarak eve gelen meslek lisesi 2. sınıf öğrencisi G.H.'den (17) ailesi bir daha haber alamadı. Anne Gülay (40) ile baba Mehmet Hançer (45), emniyete giderek kızlarının bulunması için başvurdu.

İKİ DEFA NİŞANLAMIŞLAR

Anne Gülay Hançer, kızının hayatından endişe ettiğini söyleyerek, "Kızımı 2016 yılında 16 yaşındayken kardeşimin 14 yaşındaki oğlu ile nişanlandırdık. Bir süre sonra kardeşim oğlunun yaşı küçük diye kızımı istemedi. Ondan sonra da 2017 yılında bu kez kızımı halamın torunu ile nişanlandırdım. Şimdi de kızım kayboldu hayatından endişe ediyorum" demişti.

İYİ HABER GELDİ

Kayıp kızdan 5. günde iyi haber geldi. Aile kızlarını Akkuyu TOKİ konutlarında bir arkadaşının evinde bulup evlerine götürdü.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.