Otobüs Tekerinin Boşluğunda Yolculuk Yapmaya Çalışan Yabancı Uyruklu Şahsı Şoför Ele Verdi

Otobüs Tekerinin Boşluğunda Yolculuk Yapmaya Çalışan Yabancı Uyruklu Şahsı Şoför Ele Verdi
İstanbul Yenikapı'da yurt dışına kaçak yollar ile gitmek isteyen yabancı uyruklu bir şahıs tur otobüsünün teker kısmındaki boşluğa gizlendi.

İstanbul Yenikapı'da yurt dışına kaçak yollar ile gitmek isteyen yabancı uyruklu bir şahıs tur otobüsünün teker kısmındaki boşluğa gizlendi. Filistin uyruklu Muhammet Salah, otobüs şoförünün dikkati sayesinde fark edilerek gizlendiği yerden çıkarıldı.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ ARACIN ALTINDA BİRİ OLDUĞUNU FARK ETTİ

Olay, saat 09.00 sıralarında Yenikapı İskelesi'ndeki otopark alanında meydana geldi. İddiaya göre, Muhammet Salah ismindeki Filistin uyruklu şahıs, yurt dışına gitmek için tur otobüsünün teker kısmında bulunan boşluğa gizlendi. Otobüs şoförü, aracını çalıştırmak için geldiğinde otobüsün altında bir şahsın olduğunu fark etti.

GİZLENDİĞİ YERDEN ÇIKARILINCA HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri harekete geçti. Kendisine yapılan ikazlar üzerine gizlendiği yerden çıkarılan Muhammet Salah, sağlık görevlilerince tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise konu ile ilgili çalışma başlattı.

Galatasaray ve Beşiktaş Derbisini Bülent Yıldırım Yönetecek!Galatasaray ve Beşiktaş Derbisini Bülent Yıldırım Yönetecek! Oyuncu Şeyma Korkmaz ve Müstakbel Eşi Cüneyt Mete Kimdir?Oyuncu Şeyma Korkmaz ve Müstakbel Eşi Cüneyt Mete Kimdir? Oyuncu Şeyma Korkmaz ve Müstakbel Eşi Cüneyt Mete Kimdir?Oyuncu Şeyma Korkmaz ve Müstakbel Eşi Cüneyt Mete Kimdir? Bir Zamanlar Çukurova 31. Yeni Bölüm 2. Fragman: Demir İle Seher Yakınlaşıyor!Bir Zamanlar Çukurova 31. Yeni Bölüm 2. Fragman: Demir İle Seher Yakınlaşıyor! Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.