Otobüs'ten Gelin Arabası

Otobüs'ten Gelin Arabası
Batman'da bir şoför kullandığı otobüsü gelin arabası yaptı.

Batman'da bir şoför kullandığı otobüsü gelin arabası yaptı.

Batmanlı damat şehirler arası çalışan otobüsünü süsledi ve gelin arabası yaptı. Damat otobüsü sürerken gelin hostes koltuğunda oturdu. Batmanlı damat 10 yıldır şoförlüğünü yaptığı otobüsü gelin arabası yaparak bir ilke imza attı. Yapılan nikahla hayatını Fatma Saklı ile birleştiren Kadri Aktay, düğün töreni için kendisinin şoförlüğünü yaptığı otobüsü süsledi ve gelini otobüse bindirerek şehir turu atarak düğün salonuna otobüsle geldi. Gelin ve damadın otobüsle yolculuğu renkli görüntüler oluşturdu. Güzergah boyunca cep telefonlarıyla otobüsün fotoğrafını çeken vatandaşlar, çifte mutluluk diledi. Genç çiftin düğün konvoyu da şehirler arası otobüslerden oluştu.

Damat Kadri Aktay yaptığı açıklamada, en mutlu gününde de otobüsünden ayrılmadığını ve gelin arabası olarak da kullandığını söyledi. Batman'da bir ilki yaptığını söyleyen damat Aktay, "Halkımızın buna ihtiyacı vardı böyle sorunlu günler için bir moral oldu inşallah. Moral kattıysak Batman halkına ne mutlu bize. Mutlu günümüzde halkımızı yanımızda görmek istedik" dedi.

Gelin Fatma Saklı ise, "Evleneceğim insan bunu tercih ettiği için mutluyum. Bir ilk oldu, inşallah son olmaz, çok güzel bir duygu, evet çok güzel bir moral oldu" diye konuştu.

Otobüs'ten Gelin Arabası

Otobüs'ten Gelin Arabası

Otobüs'ten Gelin Arabası

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.