Oyuncu Hakan Meriçliler'in Ali Erkazan'a Açtığı 'hakaret' Davası Bugün Görüldü

Oyuncu Hakan Meriçliler'in Ali Erkazan'a Açtığı 'hakaret' Davası Bugün Görüldü
Katıldığı televizyon programlarında oyuncu Hakan Meriçliler'e "hakaret" ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan oyuncu Ali Erkazan'ın yargılanmasına başlandı.

Katıldığı televizyon programlarında oyuncu Hakan Meriçliler'e "hakaret" ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan oyuncu Ali Erkazan'ın yargılanmasına başlandı. Bakırköy 20. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, sanık Ali Erkazan ve avukatı katıldı.

Duruşmada savunma yapan Erkazan, televizyondaki yayınlarda müştekiye yönelik söylediği sözlerinin gerçek olduğunu ancak bunları yorum olarak yaptığını belirterek, asla hakaret kastının olmadığını ifade etti.

"MERİÇLİLER'İ UYARMAMA RAĞMEN TAVRINA DEVAM ETMİŞTİR"

Erkazan, kız arkadaşının, Meriçliler'in kendisini taciz ettiğini söylediğini belirterek, "Ben Meriçliler'i uyarmama rağmen bu şekilde tavrına devam etmiştir. Hakkında yöneltilen bu suçlamalar, sette olan olaylar değildir. Set bittikten sonra söylenmiştir. Beni kamuoyu tanır. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Ben hakaret amaçlı bir şey söylemedim. Eleştiri anlamında söyledim. Bazı katıldığım programlarda genel amaçlı olarak bu yorumları yaptım." diye konuştu.

Ali Erkazan ve sevgilisi

DURUŞMA ERTELENDİ

Erkazan'ın avukatı Onur Kıraç da müvekkilinin eski kız arkadaşının ve otel çalışanlarının davada tanık olarak dinlenilmesini talep etti. Mahkeme, avukata tanık listesini sunmak için süre vererek, duruşmayı erteledi.

Hakan Meriçliler'

İDDİANAMEDEN

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, 3 Ekim 2016'da Ali Erkazan'ın televizyonda yayınlanan programlarda oyuncu Hakan Meriçliler hakkında söylediği sözlerin hakaret suçunu oluşturduğu belirtildi. İddianamede, sanık Ali Erkazan'ın "zincirleme olarak hakaret etmek" suçundan 4 aydan 4 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması isteniyor.

NE OLMUŞTU?

Katıldığı programda dizi setinde yaşadıkları kavganın detaylarını anlatan Erkazan, Hakan Meriçliler'in otel müdürünün eşi dahil oteldeki tüm kadınları taciz ettiğini iddia etti. Meriçliler'in otelde masaj hizmeti veren masözle bile ilişki yaşadığını öne süren Ali Erkazan, son olarak kendi kız arkadaşına yönelik hareketleri sonrasında kavganın çıktığını anlattı. Erkazan, "Sevgilim yanıma tatile geldi. Kendisi çok cana yakın, içten bir kızdır, Herkese çok saygılı, içten davranıyordu. Bu arkadaş onun bu davranışlarını başka şekilde yorumlamaya başladı.Kadın zaafı var bu arkadaşın. Otel sahibinin karısı, masöz kızlar falan... Taciz ettiği insanlar var. Çevresinde ne kadar kadın varsa hepsine yanaşmış. Bunları o kadınlar bana anlattı.Hatta bir keresinde masöz kızlardan biriyle cinsel ilişkiye girmiş." dedi.

Ali Erkazan'ın Taciz Suçlamasında Bulunduğu Hakan Meriçliler Kimdir?Ali Erkazan'ın Taciz Suçlamasında Bulunduğu Hakan Meriçliler Kimdir? 'Hakaret' Davasından Yargılanan Ali Erkazan Kimdir?'Hakaret' Davasından Yargılanan Ali Erkazan Kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.