Ozan Tufan Için Cocu Ve Fatih Terim Iddiası!

Ozan Tufan Için Cocu Ve Fatih Terim Iddiası!
Fenerbahçe'de Hollandalı teknik adam Phillip Cocu'nun göreve gelmesinin ardından Ozan Tufan'ın sarı-lacivertli takımda kalma ihtimalinin artması dikkat çeken bir yorum geldi. Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'de kalma durumunun zor olduğunu vurgulayan Mehmet Demirkol, Ciddiyet Uzak adlı Youtube .
Fenerbahçe'de Hollandalı teknik adam Phillip Cocu'nun göreve gelmesinin ardından Ozan Tufan'ın sarı-lacivertli takımda kalma ihtimalinin artması dikkat çeken bir yorum geldi.

Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'de kalma durumunun zor olduğunu vurgulayan Mehmet Demirkol, Ciddiyet Uzak adlı Youtube sayfasındaki programında çarpıcı ifadeler kullandı.

"COCU, OZAN TUFAN İLE UĞRAŞIR MI?"

Spor yazarı Mehmet Demirkol, sarı-lacivertli takımda bekleneni veremeyen 23 yaşındaki isim için "Phillip Cocu, Ozan Tufan ile çok uğraşır mı bilmiyorum!" dedi.

"FATİH TERİM İLE SONUNDA BULUŞACAKLAR"

Ozan Tufan'dan Fatih Terim'in Milli Takım'da iyi şekilde faydalandığını hatırlatan Mehmet Demirkol, "Ozan Tufan, Fatih Terim ile olabilir! Ozan Tufan ancak anahtar teslim olur. Ozan Tufan'a hiçbir şey bırakmaycaksın. Eti de senin, kemiği de senin olması lazım! Ozan Tufan ile Fatih Terim, eninde sonunda bir araya gelirler. Eninde sonunda olur o iş ve oynatır hoca." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.