Park Tartışması Yüzünden Çıkan Kavgada Baba Ve Oğlun Tekme Tokat Saldırıya Uğradığı Anlar Kamerada

Park Tartışması Yüzünden Çıkan Kavgada Baba Ve Oğlun Tekme Tokat Saldırıya Uğradığı Anlar Kamerada
İstanbul Eyüp'te araçlarını geçici olarak deponun önüne park eden baba oğul ve silahlı bir saldırgan tarafından tehdit edildi.

İstanbul Eyüp'te araçlarını geçici olarak deponun önüne park eden baba oğul ve silahlı bir saldırgan tarafından tehdit edildi. Yaşanan tartışması sonrası baba Osman Pir ve oğlunun depo önünde toplanan bir grup tarafından tekme tokatlı saldırıya uğradığı anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Olay, Eyüpsultan Rami Yeni Mahallede meydana geldi. Bursa'dan İstanbul'a üniversite öğrencisi oğlunu ziyarete gelen Osman Pir, geçici olarak kaldığı deponun önüne eşyalarını yüklemek için aracını park etti. Pir ile yoldan otomobiliyle geçen bir kişi arasında park nedeniyle tartışma çıktı.

TEKME TOKAT SALDIRI ANLARI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

İddiaya göre tartışmanın sırasında silahını doğrultan kişi Osman Pir'i tehdit etti. Yaşanan tartışmanın ardından aracına binen kişi olay yerinden hızla uzaklaştı. Bir süre sonra deponun önüne toplanan bir grup, Osman Pir ve oğluna tekme tokat saldırdı. O anlar güvenlik kameralarıyla kaydedildi.

BAĞIRARAK "BURADA ARABA PARK EDİLİR Mİ" DEDİ

Oğluyla beraber 15 kişilik bir grubun saldırısına uğradığını söyleyen Osman Pir, "Bursa'dan geliyorum. Burada üniversite okuyan oğlumu ara sıra ziyaret ediyorum. Yanımda da 10 kasa zeytin getiriyorum eşe dosta satıyorum. Bu nedenle burada bir depo tuttum ara sıra geldiğimde bu depoda kalıyorum. Arabamızı deponun önüne çektik eşyalarımızı yüklerken biri geldi ve bağırarak 'lan burada araba park edilir mi' dedi.

"SİLAH ÇEKTİ, SONRA ARABAMIZA ÇARPARAK KAÇTI"

Bende kendisine 'evladım yaşındasın utanmıyor musun böyle hakaret etmeye' dedim. Bu seferde bana 'senden mi öğreneceğiz lan' diyerek silahını çekti. Silah çekince bende refleks olarak o silahı elinden almaya çalıştım. Bu sefer elinden alırken oğlum olayı gördü. Biz onun elinden silahı alamadık. Sonra arabasına bindi bizimde aracımıza çarparak kaçtı" dedi.

"KAMERA KAYITLARINDA BELLİ OLUYOR, ŞİKAYETÇİ OLDUM"

Pir, "Kamera kayıtlarında kaç kişi oldukları, bizi nasıl yere yatırıp vurdukları belli oluyor. Vicdan sahibi mahalle sakinleri hepsi gördü bize ne yaptıklarını, savcılığa dilekçe verdim. Şikayetçi oldum." diye konuştu.

Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.