Pedofiliyi Öven Zümrüt Apartmanı Kitabının Yayıncısı Alaattin Topçu, Emniyete Teslim Oldu

Pedofiliyi Öven Zümrüt Apartmanı Kitabının Yayıncısı Alaattin Topçu, Emniyete Teslim Oldu
Pedofiliyi savunan ifadeler nedeniyle Zümrüt Apartmanı yazarına ve yayıncı kuruluşa tepki geldi.

Pedofiliyi savunan ifadeler nedeniyle Zümrüt Apartmanı yazarına ve yayıncı kuruluşa tepki geldi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında gözaltı kararı verilen Zümrüt Apartmanı kitabının yayıncısı Alaattin Topçu, emniyete teslim oldu.

Kurgu Kültür Merkezi Yayınları tarafından Abdullah Şevki imzasıyla yayımlanan Zümrüt Apartmanı isimli kitapta çocuk istismarının özendirici bir dille anlatılması, binlerce insanın sosyal medyada tepki göstermesine neden oldu.

Çocuk istismarını meşrulaştırdığı ve özendirdiği gerekçesiyle sosyal medyada gündem olan Zümrüt Apartmanı kitabının yazarı Abdullah Şevki Ankara'da gözaltına alındı.

EMNİYETE TESLİM OLDU

Bu gelişmelerin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında gözaltı kararı verilen pedofili ifadeler içeren kitabın yayıncısı Alaattin Topçu, emniyete teslim oldu.

KİTABI SAVUNMUŞTU

Pedofili içerdiği satırlarla sosyal medyada büyük tepki çeken Abdullah Şevki'nın yazdığı Zümrüt Apartmanı kitabı hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Kurgu Kültür Merkezi Yayınları Müdürü Alattin Topçu, kitabı savundu.

"KARGA BEYNİNİZ"

Topçu, yaptığı paylaşımda "Sizin o karga beyniniz Abdullah Şevki'yi Alaattin Topçu'yu ve kurguyu kaldıramaz. O nedenle sizin linç kültürünüz tarihin her döneminde yenilgiye ve zavallılığa mahkumdur" ifadelerini kullandı. Pedofiliyi savunan bu paylaşımının büyük tepki almasının ardından, yayıncı paylaşımı sildi.

Ünlü isimler, pedofili ifadeler içeren kitaba sessiz kalmadı!Ünlü isimler, pedofili ifadeler içeren kitaba sessiz kalmadı! Pedofili ifadeler içeren kitabın yazarı Abdullah Şevki gözaltına alındıPedofili ifadeler içeren kitabın yazarı Abdullah Şevki gözaltına alındı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, pedofili ile suçlanan kitabın yazarı için harekete geçtiAile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, pedofili ile suçlanan kitabın yazarı için harekete geçti Abdullah Şevki hakkında soruşturma başlatıldıAbdullah Şevki hakkında soruşturma başlatıldı Çocuk istismarını anlatan kitapta bulunan iğrenç satırlar, sosyal medyada büyük tepki topladıÇocuk istismarını anlatan kitapta bulunan iğrenç satırlar, sosyal medyada büyük tepki topladı Abdullah Şevki kimdir? Zümrüt Apartmanı kitabında skandal kısım!Abdullah Şevki kimdir? Zümrüt Apartmanı kitabında skandal kısım! Kaynak: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.