Pendik'teki Rehine Kriziyle İlgili Tsk'dan Açıklama: Zanlının Er Olduğu Tespit Edilmiştir

Pendik'teki Rehine Kriziyle İlgili Tsk'dan Açıklama: Zanlının Er Olduğu Tespit Edilmiştir
İstanbul'un Pendik ilçesinde askerden izne gelen er, Pendik Melek Aknil Çok Programlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde sekreter olarak çalışan nişanlısını, rehin aldı.

İstanbul'un Pendik ilçesinde askerden izne gelen er, Pendik Melek Aknil Çok Programlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde sekreter olarak çalışan nişanlısını, rehin aldı. Kendisini uzman çavuş olarak tanıtan er ile ilgili TSK'dan açıklama yapıldı.

"ZANLININ ER OLDUĞU TESPİT EDİLMİŞTİR"

TSK'dan yapılan açıklamada, "İstanbul/Pendik'te bulunan bir okuldaPendik Melek Aknil Çok Programlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde sekreter olarak bugün meydana gelen olayın zanlısı olarak tespit edilen şahsın, askerliğini yükümlü piyade er olarak yerine getiren bir personel olduğu ve olay sırasında izinli bulunduğu tespit edilmiştir" denildi.

İZNE GELEN ER, NİŞANLISINI REHİN ALDI

Pendik Melek Aknil Çok Programlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde sekreter olarak bulunan H.K.'nın bıçakla rehin alınmasıyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü basın açıklaması yaptı.

"NİŞANLISI İLE ARALARINDA ANLAŞMAZLIK BULUNDUĞU ANLAŞILMIŞTIR"

Açıklamada, Olayın öğrenilmesi üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri ve Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı müzakere timleri olay yerine anında intikal etmiş ve yapılan müzakere sonucu U.D. isimli şahıs ikna edilerek gözaltına alınmış, yapılan incelemelerde şüpheli şahsın askerlik görevini er olarak sürdürdüğü ve birliğinden izinli olarak ilimize geldiği, rehin alınan H.K isimli bayan şahsın ise Melek Aknil Çok Programlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde sekreter olarak görevli bulunduğu ve U.D. isimli şahsın nişanlısı olup, aralarında anlaşmazlık bulunduğu anlaşılmıştır" denildi.

Pendik'te Nişanlısını Rehin Alan İzne Gelen Er, Okuldan Böyle ÇıkartıldıPendik'te Nişanlısını Rehin Alan İzne Gelen Er, Okuldan Böyle Çıkartıldı Belediye Başkanı, Pendik'teki Rehin Alma Krizini Detaylarıyla AnlattıBelediye Başkanı, Pendik'teki Rehin Alma Krizini Detaylarıyla Anlattı İstanbul'da Okulda Çalışan Nişanlısını Rehin Alan Er Teslim Olduİstanbul'da Okulda Çalışan Nişanlısını Rehin Alan Er Teslim Oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.