"pepe'nin Beşiktaş'a Gelmesine Sevindim Çünkü..."

"pepe'nin Beşiktaş'a Gelmesine Sevindim Çünkü..."
Beşiktaş'ın genç savunma oyuncularından Fatih Aksoy, Grandmedical Manisaspor'u 9-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. İyi performans göstermesiyle ilgili sorulan soruya yanıt veren Fatih Aksoy "Bu maçlar bizim için önemli.
Beşiktaş'ın genç savunma oyuncularından Fatih Aksoy, Grandmedical Manisaspor'u 9-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İyi performans göstermesiyle ilgili sorulan soruya yanıt veren Fatih Aksoy "Bu maçlar bizim için önemli. Genç oyuncuyum ve her oynadığımda kendimi göstermek zorundayım. Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum." dedi

Savunmada önemli isimler olduğuna vurgu yapan Fatih Aksoy, "Takımımızda çok kaliteli oyuncular var. Mitrovic, Medel, Tosic, Pepe gibi isimler var. Hepsinden bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Fatih Aksoy ayrıca "Pepe özel bir oyuncu geldiğinde çok sevindim. Hem takım için hem de kendi adıma sevindim. Onu izleyip ve onunla konuşup, kendime yeni şeyler katmaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

img.buzz-thumb.buzz-thumb-cell.buzz-thumb-cell>img.flickity-prev-next-button.flickity-prev-next-button:hover.flickity-prev-next-button .arrow.flickity-prev-next-button.previous.flickity-prev-next-button.next.social-buttons.social-buttons>.btn.social-buttons>.btn img.btn-facebook.btn-twitter.gallery-info.glr-title.glr-desc.glr-desc>p.glr-desc>h2.gallery-count.gallery-count>b.gallery-title.data-title,.data-desc.glr-key.gallery-content:hover .glr-key]]>
Mustafa Pektemek 13 Mayıs'tan bu yana süren go lsessizliğini sona erdirdi
1 / 41
Beşiktaş - Manisaspor fotoğrafları


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.