Pfdk, Okan Buruk Ve Lopes'in Cezasını Kesiyor!

Pfdk, Okan Buruk Ve Lopes'in Cezasını Kesiyor!
- SPORX ÖZEL - TFF Hukuk Müşavirliği sevkleri tamamlayarak kulüplere gönderdi. Haftanın merakla beklenen olaylarından biri Galatasaray - Akhisar maçında yaşananlardı.
- SPORX ÖZEL - TFF Hukuk Müşavirliği sevkleri tamamlayarak kulüplere gönderdi.

Haftanın merakla beklenen olaylarından biri Galatasaray - Akhisar maçında yaşananlardı.

Müsabaka hakemine yönelik sözlerinden dolayı tribüne gönderilen Akhisar teknik direktörü Okan Buruk, müsabaka hakemine ihraç öncesi ve sonrası sportmenliğe aykırı davranıştan ve sonrasında basına yaptığı sportmenliğe aykırı açıklamalardan PFDK'ya sevk edilerek savunması istendi.

Genç teknik adam bu sevkle 5 maçlık bir ceza tehlikesiyle karşı karşıya kalırken tedbirli olmasına rağmen yaptığı basın açıklamasının akredite alanda olmamasından dolayı Okan Buruk yayın talimatını ihlalden kurula sevk edilmedi.

Okan Buruk ihraç öncesi ve sonrası müsabaka hakemine ve 4.hakeme yönelik sözlerinden dolayı 2 maç maç sonrası açıklamalarından dolayı da 3 maç olmak üzere 5 maçlık bir tehlikeyle karşı karşıya kalmış oldu.

Galatasaray - Akhisar maçında müsabaka hakemine ihraçtan sonra dokunan Lopes'in cezası ise katlanacak.

Hakem Ümit Öztürk raporunda, Lopes'in kendisine fiili müdahalede bulunduğu belirtmesi Lopes'i 4 maçlık bir tehlike ile karşı karşıya bıraktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.