Polis, iftar saatinde yaptığı bu hareketiyle yürekleri ısıttı

Polis, iftar saatinde yaptığı bu hareketiyle yürekleri ısıttı
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde iftar vakti 2 kişinin içerisinde olduğu kamyonun arıza yaptığını ve vatandaşların yolda kaldığını fark eden polis ekipleri, kendileri için hazırladıkları iftar sofrasına onları da davet ederek yemeklerini bölüştü.

Olay, Kocaeli'nin Gebze ilçesi Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) gişelerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kamyon şoförlüğü yapan Musa Şimşek ve yardımcısı Yıldırım Şahin, kamyonlarına Edirne'den yük alarak yola çıktı. İftar saatinde Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bulunan evlerine yetişmeye çalışan ikilinin içerisinde bulunduğu kamyon Gebze OSB gişelerinde arıza yaptı.

İki şoför ise kamyondan inerek sorunun ne olduğunu anlamaya çalıştı. Bu sırada denetim gerçekleştirmek için bölgede bulunan ve bir yandan da kendileri için iftar hazırlığı yapan polis ekipleri, gişeleri geçmeden durmak zorunda kalan şoförlerin yanına geldi. İki vatandaşın da yolda kaldığını fark eden ekipler, iftara çok az bir vakit kaldığı için onları, kendileri için kurdukları sofraya davet ederek yemeklerini bölüştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.