Portekizli Teknik Adam Ndiaye'yi Istiyor

Portekizli Teknik Adam Ndiaye'yi Istiyor
Premier League ekiplerinden Stoke City'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Badou Ndiaye'nin talipleri artmaya devam ediyor. Bir dönem Anderson Talisca ile de ilgilenen, Premier League'in yeni ekiplerinden Wolverhampton Wanderers, Ndiaye için devrey.
Premier League ekiplerinden Stoke City'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Badou Ndiaye'nin talipleri artmaya devam ediyor.

Bir dönem Anderson Talisca ile de ilgilenen, Premier League'in yeni ekiplerinden Wolverhampton Wanderers, Ndiaye için devreye girdi.

İngiliz basınında yer alan haberde, Stoke City'den ayrılan Ndiaye'yi Wolverhampton Menajeri Nuno Espirito'nun ısrarla istediği ve turuncu-beyazlı ekibin Stoke City'e bir teklifte bulunacağı belirtildi.

Galatasaray'da Fatih Terim'in dönmesine sıcak baktığı Ndiaye'nin transferi için Abdurrahim Albayrak görevlendirilmişti. Stoke City 16 milyon euro bonservis ödediği oyuncuyu düşük bir bedelle bırakmak istemezken, Galatasaray oyuncuyu kiralamak istiyor.

Ndiaye ile ilgili geçtiğimiz günlerde menajeri "Badou ayrılmayı düşünüyor. Galatasaray da seçeneklerimiz arasında. Dünya Kupası'ndan sonra bir karar vereceğiz" ifadelerini kullanmıştı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.