Rafinha, 'sudan Ucuz'a Kiralanıyor!

Rafinha, 'sudan Ucuz'a Kiralanıyor!
İsmi Fenerbahçe ile de anılan Barcelona'nın Brezilyalı orta saha oyuncusu Rafinha Alcantara'nın Betis'e transfer olmak istediği öne sürüldü. Katalan radyosu RAC1'de yer alan haberde; iki kulubün 1 yıllık kiralama konusunda anlaşma sağladığı belirtildi.
İsmi Fenerbahçe ile de anılan Barcelona'nın Brezilyalı orta saha oyuncusu Rafinha Alcantara'nın Betis'e transfer olmak istediği öne sürüldü.

Katalan radyosu RAC1'de yer alan haberde; iki kulubün 1 yıllık kiralama konusunda anlaşma sağladığı belirtildi. Barcelona'nın zorunlu satın alma opsiyonu koydurmak istediği ancak Betis'in buna bir türlü yanaşmadığı bilgisi verildi.

Kiralama konusunda anlaşılan yıllık ücretin 1.5 milyon Euro olduğu, Barcelona'nın ise 25 milyon Euro satın alma opsiyonu koydurmaya çalıştığı kaydedildi. Endülüs kulübü ise zorunlu satın alma opsiyonu olsun olmasın, bu rakamı indirmeye çalıştığı kaydedildi.

Barcelona'da geniş orta saha rotasyonu nedeniyle forma şansı bulamayan Rafinha, geçen sezon ortasında Inter'e kiralanmıştı. Inter'de 12'si ilk 11 17 maça çıkan Rafinha, takımının Şampiyonlar Ligi bileti almasında önemli rol oynamıştı.

Inter, Rafinha'nın 40 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmayıp Barcelona'ya geri dönmesine izin vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.