Rıdvan Dilmen: "beşiktaşlılar Google Bir Girip Baksın"

Rıdvan Dilmen: "beşiktaşlılar Google Bir Girip Baksın"
Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-0 yendiği maçta siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş'in kadro tercihleri büyük eleştiri topladı. Şenol Güneş'in kadro tercihkerini eleştiren Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş'ın 11'ini Google'a girsinler, internete girsinler kimse tahmin etm.
Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-0 yendiği maçta siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş'in kadro tercihleri büyük eleştiri topladı.

Şenol Güneş'in kadro tercihkerini eleştiren Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş'ın 11'ini Google'a girsinler, internete girsinler kimse tahmin etmemiştir. Bir anda Necip'i gördük. Devrede Caner'i öne atıp Necip'i sol beke koyarsanız olmaz" dedi.

Galatasaray'ın Beşiktaş maçı stratejisinin cuma akşamı değiştiğini ifade eden Dilmen, "Şenol hoca, Fatih Terim'in kadrosunu beklemiyordu ama Fatih Terim de Şenol hocanın kadrosunu beklemiyordu. Bu Diagne'yi etkilemez ama Burak'ı etkiler. Atiba ve Dorukhanla Burak'a pas atamazsın ama Caner ile atarsın. Hocanın maç stratejisi bence Cuma günü değişti. Aslında Galatasaray da sürpriz çıktı, oraya Donk'u koyayım dedi" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.