Rıza Çalımbay: "kayıpsız Gitmek Istiyorduk, Önemliydi"

Rıza Çalımbay: "kayıpsız Gitmek Istiyorduk, Önemliydi"
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın bekledikleri gibi geçtiğini söyledi. Zor bir maç olacağını bildiklerini ve ona göre hareket ettiklerini dile getiren Çalımbay, şöyle konuştu: "Golü bulduktan sonra gerekli s.
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın bekledikleri gibi geçtiğini söyledi.

Zor bir maç olacağını bildiklerini ve ona göre hareket ettiklerini dile getiren Çalımbay, şöyle konuştu:

"Golü bulduktan sonra gerekli savunmayı da yaptık. Gerçekten mükemmel bir savunma yaptık. Tek üzüldüğüm şey kaptığımız topları ön tarafta çok kolay harcadık. Eğer oralarda biraz daha dikkatli olabilseydik belki daha farklı bir şekilde buradan ayrılabilirdik. Ama her açından bakıldığında bizim için çok iyi bir galibiyetti. Araya kayıpsız girmek istiyorduk o yüzden aldığımız 3 puan çok önemli. Bundan sonra bizi bekleyen bir Fenerbahçe maçı var. Arkasından Kayserispor ve Göztepe deplasmanlarımız var. O zamana kadar da daha iyi olmamız gerekiyor. Çünkü lig çok zor. Maç kazanmak çok zor. Mücadele etmeden, acı çekmeden kazanmanız da mümkün değil. Onun için bu araya iyi değerlendirip daha iyi yerlere geleceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.