Rodrigues Bruma'yı Aratmadı, Solladı!

Rodrigues Bruma'yı Aratmadı, Solladı!
Spor Toto Süper Lig'in son haftasına lider giren Galatasaray'da, Garry Rodrigues müthiş performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Bruma ile rekabeti arttırması için alınan Garry Rodrigues'in, Bruma'nın sezon başında ayrılmasından sonra ne.
Spor Toto Süper Lig'in son haftasına lider giren Galatasaray'da, Garry Rodrigues müthiş performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Bruma ile rekabeti arttırması için alınan Garry Rodrigues'in, Bruma'nın sezon başında ayrılmasından sonra ne yapacağı merak konusuydu.

Rodrigues, özellikle devre arasında Fatih Terim'in göreve gelmesiyle birlikte yakaladığı müthiş performansla, Bruma'yı aratmadığı gibi, Portekizli yıldızı geride bırakmayı da başardı.

Bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 39 resmi maçta 10 gol atarken, 11 de gol pası veren Garry Rodrigues, geçtiğimiz sezon Bruma'nın sarı-kırmızılı takımda yakaladığı performansı solladı.

Bruma, geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın en etkili isimlerinden olurken, oynadığı 37 resmi maçta 11 gol atıp, 9 da gol pası vermişti. Bruma, toplamda 20 gole katkıda bulunurken, Garry Rodrigues bu sezon Galatasaray'ın attığı gollerin 21'ine katkı sağladı.

BRUMA 178 DAKİKADA BİR, GARRY 135 DAKİKADA BİR!

Garry Rodrigues, gol katkısı ve aldığı süre bakımından da Bruma'ya büyük fark attı.

Bruma Galatasaray kariyerinde toplam 6 bin 418 dakika sahada kalırken, her 178 dakikada bir gol katkısı (15 gol, 21 asist) sağladı. Garry Rodrigues ise daha az süre oynamasına rağmen daha fazla katkı sağlamayı başardı. Rodrigues sarı-kırmızılı takımda her 135 dakikada bir gol katkısı yapmayı başardı.

GARRY, 2017/2018 SEZONUNDA BRUMA'YA BÜYÜK FARK ATTI

Sezon başında RB Leipzig'e transfer olan Bruma, bu sezon Alman ekibiyle çıktığı 40 resmi maçta 7 gol, 2 asistlik performansıyla da Garry Rodrigues'in gerisinde kaldı.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.