Ryan Babel'den Galatasaray'a Yeşil Işık!

Ryan Babel'den Galatasaray'a Yeşil Işık!
Galatasaray yönetim, ara transfer döneminde Beşiktaş'tan Fulham'a transfer olan Ryan Babel'i kadrosuna katmaya kararlı… Fatih Terim'in de çok istediği Hollandalı futbolcu için ilk temasın kurulduğu ve 32 yaşındaki yıldızın menajeriyle yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği öğr.
Galatasaray yönetim, ara transfer döneminde Beşiktaş'tan Fulham'a transfer olan Ryan Babel'i kadrosuna katmaya kararlı… Fatih Terim'in de çok istediği Hollandalı futbolcu için ilk temasın kurulduğu ve 32 yaşındaki yıldızın menajeriyle yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.

ONYEKURU'NUN YERİNE BABEL!

Everton'dan kiralanan ve sezon sonunda geri dönecek olan Onyekuru'nun yerine Türkiye'yi ve ligi tanıyan bir isim olması nedeniyle Ryan Babel transferine stratejik önem veriliyor.

FULHAM'DA KALMAYACAK!

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Ryan Babel'le 6 aylık sözleşme imzalayan Fulham, Premier Lig'de kalması halinde uzatma opsiyonunu devreye sokabilecekti. Ancak, Londra ekibinin küme düşmesi bu ihtimali ortadan kaldırdı.

TÜRKİYE'YE DÖNMEYE SICAK!

Türkiye'ye geri dönmeye sıcak bakan Hollandalı'nın Brezilya ve ABD Ligi'ne transferi de ihtimaller dahilinde… Babel, geleceğiyle ilgili bir soruya, "Transfer konusunun acelesi yok. Teklifleri değerlendirmek için yeterli zaman var" cevabı vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.