Saba Tümer, Thy Uçağından Yaptığı Paylaşımla Çok Konuşuldu!

Saba Tümer, Thy Uçağından Yaptığı Paylaşımla Çok Konuşuldu!
Sunucu Saba Tümer, Türk Hava Yolları uçağından bir video paylaştı.

Sunucu Saba Tümer, Türk Hava Yolları uçağından bir video paylaştı. "Yine rezalet yaşanıyor" diyen Tümer sosyal medya hesabından duruma tepki gösterdi.

"KADINI ZORLA UÇAKTAN İNDİRDİLER"

Bir yolcu için uçağın bekletildiğini söyleyen Saba Tümer, paylaşımında, "Yine rezalet yasaniyor @TK_TR torpilli bir yolcu icin yasli bir kadini zorla ucaktan indirdiler.150 kisi 50 derece ucagin icinde bekletiliyor rezalet rezalet rezaletttt! Olucak sey degil!!!!" ifadelerini kullandı.

UĞUR DÜNDAR DA TEPKİ GÖSTERDİ!

Türk Hava Yolları'na Benzer bir tepkiyi de usta gazeteci Uğur Dündar gösterdi. Twitter'dan paylaşım yapan Dündar, "Dün İzmir'den S.Gökçen'e gelen uçağın 40 dakika rötar yaptığını yazdığımda şak diye cevap veren @TK_HelpDesk 'ten yine aynı hızda cevap bekliyorum. S.Gökçen'den A.Menderes'e 17.00'de kalkması gereken uçak neden tam 1 saat 50 dakika gecikiyor? Bari sahuru da burada yapıp gidelim!" diye yazdı.

Çukur 64. Yeni Bölüm 2. Fragman: Cumali Kimin Hain Olduğunu Öğreniyor!Çukur 64. Yeni Bölüm 2. Fragman: Cumali Kimin Hain Olduğunu Öğreniyor! Bir Zamanlar Çukurova 32. Yeni Bölüm Fragmanı: Bir Zamanlar Çukurova 32. Yeni Bölüm Fragmanı: "Çocuğuma Baba Buldum" Leke 4. Bölüm 2. Fragmanı: Cem, Yasemin'i Kaybetmekten Korkuyor!Leke 4. Bölüm 2. Fragmanı: Cem, Yasemin'i Kaybetmekten Korkuyor! Erkenci Kuş 41. Yeni Bölüm Fragmanı: Erkenci Kuş 41. Yeni Bölüm Fragmanı: "Bir Daha O Kıza Kendini Kaptırırsa Mahvolur!" Nöbet Final Bölümünde Neler Oldu?Nöbet Final Bölümünde Neler Oldu?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.