Sağlık Bakanlığı Hastanedeki Fuhuş Skandalına El Koydu: 4 Kişi İşten Atıldı

Sağlık Bakanlığı Hastanedeki Fuhuş Skandalına El Koydu: 4 Kişi İşten Atıldı
Siirt Devlet Hastanesi'nde yapılan fuhuş operasyonuna adları karışan 4 personel ile ilgili Sağlık Bakanlığı başlattığı soruşturmayı tamamladı.

Siirt Devlet Hastanesi'nde yapılan fuhuş operasyonuna adları karışan 4 personel ile ilgili Sağlık Bakanlığı başlattığı soruşturmayı tamamladı. Bakanlık 4 personelden 1 memur ve 1 işçiyi açığa aldı. 2 işçinin de sözleşmeleri feshedildi.

SAĞLIK BAKANLIĞI 4 PERSONELİ İŞTEN ATTI

Konuyla ilgili açıklama yapan Bakanlık "Hastanede fuhuş operasyonu haberiyle ilgili Siirt İl Sağlık Müdürlüğü'nün soruşturma başlattığını vurguladı. Soruşturma neticesinde, Siirt Devlet Hastanesinde çalışan 4 personelle ilgili idari işlem başlatıldı. Bu kapsamda hakkında işlem yapılan 4 personelden bir memur ve bir işçi açığa alındı, iki işçinin ise sözleşmeleri feshedildi.

4 ŞÜPHELİ HAKKINDA ADLİ İŞLEM DEVAM EDİYOR

Siirt Devlet Hastanesi'nde para karşılığında fuhşa aracılık ettiği tespit edilen 4 personelle ile ilgili başlatılan adli soruşturma da sürüyor. Siirt Valiliği de konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada operasyonla başlayan adli sürecin devam ettiği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.