Sakallı Kadın Hikayesiyle İzleyicileri Gözyaşlarına Boğdu

Sakallı Kadın Hikayesiyle İzleyicileri Gözyaşlarına Boğdu
Zahide Yetiş'e sığınan 26 yaşındaki genç kadın görüntüsüyle herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Zahide Yetiş'e sığınan 26 yaşındaki genç kadın görüntüsüyle herkesi şaşkınlığa uğrattı. Hikayesiyle de seyircileri gözyaşlarına boğan Gülseren hanım, tedavi olmak için 'Zahide Yetiş'le' programına başvurdu.

TEDAVİ OLMAK İÇİN PROGRAMA BAŞVURDU

Kadın olmasına rağmen sakalları ve bıyıkları olan kadın, kocasından utandığını, insan içine çıkamadığını, lazer tedavisi görmesine rağmen bu durumdan kurtulamadığını söyleyen Gülseren hanım, son çare olarak Zahide Yetiş'e sığındı. Zahide Yetiş, Gülseren hanımı uzman doktorlara teslim edip tedavi ettirmeyi ve önümüzdeki günlerde büyük değişimi izleyicileriyle paylaşacağını söyledi.

HİKAYESİYLE İZLEYİCİLERİ GÖZYAŞLARINA BOĞDU

Başına gelen olayı seyircilerle paylaşan sakallı kadın, "Doktora gittim hormonların bozuk değil dedi. Lazer tedavisine gittim çözüm buladım. Eşimin ailesi beni bu halimle kabul etmek istemedi.Sağ olsun eşim bana sahip çıktı." ifadelerini kullandı.

Ünlü Sunucu Müge Anlı, Canlı Yayında Zahide Yetiş'in Anne Olduğunu DuyurduÜnlü Sunucu Müge Anlı, Canlı Yayında Zahide Yetiş'in Anne Olduğunu Duyurdu Zahide Yetiş Baby Shower Düzenledi! İşte İlk GörüntülerZahide Yetiş Baby Shower Düzenledi! İşte İlk Görüntüler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.