Samir Nasri'den Flaş Açıklamalar!

Samir Nasri'den Flaş Açıklamalar!
Süper Lig takımlarından Antalyaspor'un flaş transferi Samir Nasri, Fransız Canal + televizyonuna verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı. Geçmiş yıllarda Manchester City'de beraber oynadığı Mario Balotelli ve Fransa Milli Takımı teknik direktörü Didier Deschamps'ı eleşt.
Süper Lig takımlarından Antalyaspor'un flaş transferi Samir Nasri, Fransız Canal + televizyonuna verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Geçmiş yıllarda Manchester City'de beraber oynadığı Mario Balotelli ve Fransa Milli Takımı teknik direktörü Didier Deschamps'ı eleştiren Nasri, ''Beraber oynadığım en abartılmış futbolcu Mario Balotelli. En sevmediğim teknik direktör ise Didier Deschamps'' şeklinde konuştu.

Samir Nasri, 2011 ve 2013 yılları arasında Mario Balotelli ile birlikte Manchester City forması giymişti. Didier Deschamps ise Nasri'yi Milli Takım'dan çıkartan teknik direktör olmuştu.

''BENİ EN ÇOK ETKİLEYEN FUTBOLCU''

Öte yandan Fransız yıldız futbolcu, kendisini en çok etkileyen futbolcunun yine Manchester City'de beraber oynadığı Yaya Toure olduğunu belirtti.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.