Samsunspor Taraftarının Büyük Ayıbı

Samsunspor Taraftarının Büyük Ayıbı
PTT 1.Lig'in 30. Haftasında Giresunspor ile Samsunspor karşı karşıya geldi.Karşılaşma 2-0 Giresunspor üstünlüğü ile bitti. Giresunspor-Samsunspor maç esnasında Samsun taraftarı Samsunspor'un eski futbolcusu Abdulaziz Solmaz için çirkin bir tezahüratta...

PTT 1.Lig'in 30. Haftasında Giresunspor ile Samsunspor karşı karşıya geldi.Karşılaşma 2-0 Giresunspor üstünlüğü ile bitti. Giresunspor-Samsunspor maç esnasında Samsun taraftarı Samsunspor'un eski futbolcusu Abdulaziz Solmaz için çirkin bir tezahüratta bulundular.

Bir zamanlar Samsunspor'un formasını terleten ve o dönemde Samsunspor'un şampiyonluğunda büyük katkısı olan tecrübeli futbolcu Abdulaziz Solmaz, maçın 90. Dakikasında oyuna girmesiyle misafir takımın tribününden tecrübeli futbolcu için ağza alınmayacak sözler ile hakaretler yağdırdılar. Tecrübeli futbolcu duruma çok üzüldü.Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahayı terk ederek soyunma odasına gitti.

Yaşanan bu olay karşısında sessiz kalmayan Giresunspor taraftarı ise Abdulaziz Solmaz'ı üçlü çektirmek üzere tribünlere çağırdı. Abdulaziz gelmeden sahadan ayrılmayacağını söyleyen taraftarlar golcü ismin sahaya gelmesi ile birlikte sevgi gösterisinde bulundu. Taraftara üçlü çektiren golcü futbolcu daha sonra yeniden soyunma odasının yolunu tuttu.

Konuyla ilgli bir açıklama yapan tecrübeli oyuncu Abdulaziz Solmaz, Samsunspor'un şampiyonluğunda büyük katkısı olduğunu ve bu sözleri hak etmediğini söyledi.

Açıklamanın devamında Solmaz, "Bu akşam ki maçta formasını giydiğim ve şampiyonluk yaşadığım Samsunspor takımının taraftarından hiç hak etmediğim şekilde çok çirkin küfürlere maruz kaldım. Ama onlara inat bana desteklerini hic esirgemeyen büyük Giresunspor taraftarlarına çok teşeküür ederim. Şunu herkesin bilmesini isterim ki, benim için tek gerçek ekmeğini yediğim ve formasını giydiğim Giresunspordur" dedi.

Samsunspor Taraftarının Büyük Ayıbı

Samsunspor Taraftarının Büyük Ayıbı

Samsunspor Taraftarının Büyük Ayıbı

Samsunspor Taraftarının Büyük Ayıbı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.