Şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan Dikkat Çeken T.c Paylaşımı

Şarkıcı Gökhan Özoğuz'dan Dikkat Çeken T.c Paylaşımı
Son zamanlarda Twitter hesabından yaptığı siyasi paylaşımlarla gündeme gelen Gökhan Özoğuz, yeni bir paylaşımla adından söz ettirdi.

Son zamanlarda Twitter hesabından yaptığı siyasi paylaşımlarla gündeme gelen Gökhan Özoğuz, yeni bir paylaşımla adından söz ettirdi. Özoğuz, Levent Üzümcü'nün 4 yıl önce Şehir Tiyatroları'ndan atılmasıyla ilgili paylaşımına destek verdi.

T.C PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Twitter hesabından Levent Üzümcü'nün attığı tweete karşılık veren Özoğuz, şunları söyledi: "İşin başında ehli olmalıdır. Zamanında akraba kayırma ve spesifik bir cenahın kadrolaşması sebepli bir işçi işe alınmışsa hak eden ile yer değiştiriyor diye kulağımıza geliyordur. Şimdi birtakım değerler fabrika ayarlarına, yani özüne geri dönüyor. T.C. ibaresi gibi"

"ÇALIŞANA EDEPLİ SAYGILI OLMAK ZORUNDAYIZ"

Başarılı şarkıcı son olarak havalimanında kadın personele tepki gösteren yolcu hakkında "Sorulsa okumuş, medeni, modern bir imaj varken bir anda edep dışı davranmak ne Nahoş. Çalışana edepli saygılı görgülü olmak zorundayız." demişti.

Gökhan Özoğuz, Uçağı Rötar Yaptığı İçin Personele Hakaret Eden Kadına Sitem EttiGökhan Özoğuz, Uçağı Rötar Yaptığı İçin Personele Hakaret Eden Kadına Sitem Etti Ünlü İsimler 5 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismara Ateş PüskürdüÜnlü İsimler 5 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismara Ateş Püskürdü Gökhan Özoğuz'dan Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıya Çok Sert Tepki: Yazıklar Olsun!Gökhan Özoğuz'dan Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıya Çok Sert Tepki: Yazıklar Olsun! Şarkıcı Gökhan Özoğuz, 4 Askerin Şehit Olmasını Ekrem İmamoğlu'nu Bağlayan Gazeteye Sitem EttiŞarkıcı Gökhan Özoğuz, 4 Askerin Şehit Olmasını Ekrem İmamoğlu'nu Bağlayan Gazeteye Sitem Etti Gökhan Özoğuz, Semiha Yıldırım Yorumuyla Sosyal Medyaya Damga Vurdu!Gökhan Özoğuz, Semiha Yıldırım Yorumuyla Sosyal Medyaya Damga Vurdu!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.