Savcı, Abd'li Pastör Brunson Hakkında Mütalaasını Açıkladı

Savcı, Abd'li Pastör Brunson Hakkında Mütalaasını Açıkladı
Terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği ve casusluk iddialarıyla İzmir'de ev hapsinde tutulan ABD'li pastör Brunson, 4.

Terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği ve casusluk iddialarıyla İzmir'de ev hapsinde tutulan ABD'li pastör Brunson, 4. kez hakim karşısına çıktı. Savcı, esas hakkındaki mütalaasını istedi. Savcı, mütalaasında 10 yıla kadar talep etti.

ADLİ KONTROL ŞARTININ KALDIRILMASINI İSTEDİ

Yaklaşık 2,5 aydır ev hapsinde tutulan ve Türkiye ile ABD arasında gerilime neden olan rahip Andrew Craig Brunson'ın İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşması başladı. Duruşma verilen öğle arasının ardından devam ediyor. Savcı, esas hakkındaki mütalaasında Brunson hakkındaki adli kontrol, ev hapsi ve yurt dışı yasağının kaldırılmasını talep etti.

Brunson

TAHLİYE OLABİLİR

Savcı, örgüte üye olmaktan 5 ila 10 yıl arasında hapis talep etti. Alt sınırdan ceza verilirse Brunson'ın yattığı süre de göz önüne alınarak tahliye edilmesi bekleniyor.

Brunson Mahkemede Son Sözlerini Söyledi: Masumum, Beraatimi İstiyorumBrunson Mahkemede Son Sözlerini Söyledi: Masumum, Beraatimi İstiyorum ABD'li Pastör Brunson 4. Kez Hakim Karşısına Çıktı, Tanıklardan Bir Tanesi İfadesini DeğiştirdiABD'li Pastör Brunson 4. Kez Hakim Karşısına Çıktı, Tanıklardan Bir Tanesi İfadesini Değiştirdi 4. Kez Hakim Karşısına Çıkan Brunson, Eşi ile Göz Göze Gelince Ağlamaya Başladı4. Kez Hakim Karşısına Çıkan Brunson, Eşi ile Göz Göze Gelince Ağlamaya Başladı ABD'den Rahip Brunson Açıklaması: Serbest Bırakılması İki Ülke İçin Önemli Bir AdımABD'den Rahip Brunson Açıklaması: Serbest Bırakılması İki Ülke İçin Önemli Bir Adım ABD'li Rahip Brunson Evinden Alınıp Duruşma İçin Aliağa'ya GetirildiABD'li Rahip Brunson Evinden Alınıp Duruşma İçin Aliağa'ya Getirildi ABD Basınından Bomba İddia: Brunson Konusunda Anlaşma TamamABD Basınından Bomba İddia: Brunson Konusunda Anlaşma Tamam ABD'li Rahip Brunson Duruşması Öncesi Dolar Düşüşe GeçtiABD'li Rahip Brunson Duruşması Öncesi Dolar Düşüşe Geçti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.