Schalke'ye Galatasaray Ve Porto Için Tavsiye

Schalke'ye Galatasaray Ve Porto Için Tavsiye
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde D Grubu'nda Galatasaray, Porto ve Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek Schalke için Almanya'da dikkat çeken iki değerlendirme geldi. Almanya'da uzun yıllar oynamış iki eski futbolcu Christoph Metzelder ve Erik Meijer, Schalke'nin Galatasaray'ın da bulundu.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde D Grubu'nda Galatasaray, Porto ve Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek Schalke için Almanya'da dikkat çeken iki değerlendirme geldi.

Almanya'da uzun yıllar oynamış iki eski futbolcu Christoph Metzelder ve Erik Meijer, Schalke'nin Galatasaray'ın da bulunduğu D Grubu'ndaki şanslarını değerlendirdi.



Erik Meijer, grupta Galatasaray ve Porto'ya dikkat çekerken Schalke Teknik Direktörü Tedesco'nun taktik değiştirmesini beklemediğini ''Tedesco taktik değiştirmeyecektir, buna gerek yok. Belki de bu taktikleri Şampiyonlar Ligi'nde daha işe yarar çünkü Galatasaray da Porto da topla oynamayı seven iki takım'' ifadelerini kullandı.

Futbol kariyerinde Schalke'de de oynayan Metzelder ise Şampiyonlar Ligi grubu için ''Ben Schalke'nin gruptan çıkacağına inanıyorum. Hatta 4 Alman takımı da gruplarından çıkabilir. Schalke iddiasını ortaya koymalı'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.