Şehidin 'aşkı Annemin Elişi Yapıp Kazandığı Parayı Gizlice Cebime Koymasında Tattım' Mesajı Duygulandırdı

Şehidin 'aşkı Annemin Elişi Yapıp Kazandığı Parayı Gizlice Cebime Koymasında Tattım' Mesajı Duygulandırdı
Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol sosyal medyadan paylaştığı mesaj yürek burktu.

Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol sosyal medyadan paylaştığı mesaj yürek burktu. Şehit, "Yaz bunu sebastian ben aşkı annemin elişi yapıp kazandığı parayı gizlice cebime koymasında tattım." diye yazmış.

VATANDAŞLAR ŞEHİDİN EVİNE AKIN ETTİ

Afrin bölgesinde Kel Tepe mevkiinde tünellerden sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol'un şehadet haberi, Isparta İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Özdurhan tarafından, merkeze bağlı Yazısöğüt Köyü'nde oturan babası Derviş Açıkkol ve diğer aile fertlerine verildi. Sağlık ekipleri de şehit evinde hazır bekletildi.

Şehadet haberini duyan vatandaşlar ve yakınları da Açıkkol ailesinin evine akın etti. Jandarma ekipleri tarafından şehidin evine ve sokağına Türk bayrağı asıldı.

"AFRİN'E ŞEHİT OLMAYA GİDİYORUM"

Bekar olan şehit Açıkkol'un geçen hafta çarşamba günü ailesini ziyaret ettikten sonra Afrin'e gittiği belirtildi. Şehidin yakın arkadaşları, Burhan Açıkkol'un Afrin'e gitmeden önce yaptığı konuşmalarında 'Afrin'e şehit olmaya gidiyorum.' dediğini söylediler. Odasında 'Gayret bizden, zafer Allah'tan' şeklinde yazı bulunduğu öğrenilen şehit Açıkkol'un 1'i kız 4 kardeş oldukları belirtildi.

8 Şehit Verdiğimiz Afrin'deki Çatışmanın Kahreden Detayları Ortaya Çıktı8 Şehit Verdiğimiz Afrin'deki Çatışmanın Kahreden Detayları Ortaya Çıktı Afrin'de Şehit Olan Askerlerimizin İsimleri Belli OlduAfrin'de Şehit Olan Askerlerimizin İsimleri Belli Oldu Afrin'den Kara Haber: 8 Askerimiz Şehit, 26 Askerimiz YaralıAfrin'den Kara Haber: 8 Askerimiz Şehit, 26 Askerimiz Yaralı Afrin Şehidi Afrin Şehidi "İstifa Et, Dön" Diyen Babasına Tepki Göstermiş: Ancak Şehit Olursam Dönerim Afrin Şehidinin Facebook Paylaşımı Yürek Dağladı: Nasipte Varsa Döneriz SevdiklerimizeAfrin Şehidinin Facebook Paylaşımı Yürek Dağladı: Nasipte Varsa Döneriz Sevdiklerimize Afrin Kırsalında Çatışma Çıktı: Şehit ve Yaralılarımız VarAfrin Kırsalında Çatışma Çıktı: Şehit ve Yaralılarımız Var Konya'nın Kahramanı Astsubay Çavuş Taha, Doğum Gününden Bir Gün Sonra Şehit OlduKonya'nın Kahramanı Astsubay Çavuş Taha, Doğum Gününden Bir Gün Sonra Şehit Oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.