Selçuk İnan'dan Hakem Sitemi Ve Çifte Kupa Iddiası

Selçuk İnan'dan Hakem Sitemi Ve Çifte Kupa Iddiası
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında bugün Evkur Yeni Malatyaspor'a konuk olacak.
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında bugün Evkur Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. İlk maçtaki 0-0'lık skora rağmen Cim Bom'da tek hedef sahadan iyi bir sonuçla ayrılıp finale çıkmak…

Ligde de Başakşehir'in Çaykur Rizespor'a takılmasıyla şampiyonluk yarışında iddialı konuma gelen Galatasaray'da, yönetimden teknik heyete kadar herkes sezonu çifte kupa ile kapamanın hesaplarını yapıyor.



BİRÇOK SORUN YAŞADIK

Fatih Terim'in yanı sıra takım kaptanı Selçuk İnan da arkadaşlarıyla antrenman sonralarında toplantılar yapıyor… Sezonu iki kupa ile bitirmeleri gerektiğini her defasında vurgulayan Selçuk İnan, "Sezon başından bu yana yaşadıklarımız ortada… Hakem hataları birçok kez aleyhimize yapıldı. Bir maçtan sonra hocalarımız ve bazı takım arkadaşlarımız cezalara çarptırıldı. Ama bunların hepsini atlattık" dedi.

MUSLERA'DAN TAM DESTEK

Ligde ve kupada son 7 maçlarının kaldığını vurgulayan Selçuk, "Son 7 maç… Hepsini kazandığımız takdirde sezonu iki kupa ile bitireceğiz. Bunu başaracak güçteyiz. Bizi seven taraftarımız, bize güvenen camiamız, yönetimimiz ve teknik heyetimiz için iki kupayı da kazanmalıyız. Artık bütün her şey kendi elimizde… Yeni Malatya maçıyla birlikte bu seriye başlayalım" dediği öğrenildi. Selçuk'a 2. kaptan Muslera da yardımcı oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.