Semih Özsoy'dan Abdullah Avcı Açıklaması

Semih Özsoy'dan Abdullah Avcı Açıklaması
Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy, 1-1 sona eren Trabzonspor maçının ardından taraftarların tepkisi, Ersun Yanal ve Abdullah Avcı ile ilgili flaş açıklamalar yaptı. "ERSUN YANAL İLE SÖZLEŞMEMİZ VAR" Semih Özsoy, tribünlerin başkan Ali Koç ve teknik direktör Ersun Ya.
Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy, 1-1 sona eren Trabzonspor maçının ardından taraftarların tepkisi, Ersun Yanal ve Abdullah Avcı ile ilgili flaş açıklamalar yaptı.

"ERSUN YANAL İLE SÖZLEŞMEMİZ VAR"

Semih Özsoy, tribünlerin başkan Ali Koç ve teknik direktör Ersun Yanal ile ilgili protestolarına ilişkin soruya "Biz bir camiayız. Camiaların en önemli unsurlarından biri taraftardır. Taraftar gönlünden geçeni demokratik ortamda kırıcı olmadan dillendirebilir. Dolayısıyla bu onların görüşüdür. Ersun hocaya eleştirileri duymadım ama diğerlerini duydum. Doğrudur çünkü zaten biz de Fenerbahçe'nin kötü oluşundan, iyi futbol oynamamasından yakınıyoruz. Ersun hocayla ilgili hiçbir düşüncemiz ya da yaptırımımız yok. Kendisiyle 1,5 yıllık kontratımız var." şeklinde yanıt verdi.

ABDULLAH AVCI SORUSUNA YANIT

Semih Özsoy, bir gazetecinin Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile görüştükleri yönünde çıkan haberlerin doğruluğuna ilişkin sorusuna ise "Abdullah Avcı ile görüşmemiz doğru değil." şeklinde cevap vererek sözlerini tamamladı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.