Şenol Güneş, A Milli Takım Ve Beşiktaş

Şenol Güneş, A Milli Takım Ve Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'nin görevden ayrılmasının ardından başkan Fikret Orman ve bazı yöneticiler ile sürekli ters düşen ve fikir uyuşmazlığı yaşayan Şenol Güneş, A Milli Takım için artık geri sayıma geçti. Basına yansıyan haberlerin aksine Beşiktaş'tan sözleşme .
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'nin görevden ayrılmasının ardından başkan Fikret Orman ve bazı yöneticiler ile sürekli ters düşen ve fikir uyuşmazlığı yaşayan Şenol Güneş, A Milli Takım için artık geri sayıma geçti.

Basına yansıyan haberlerin aksine Beşiktaş'tan sözleşme uzatma teklifi almadığını ve bu teklifin gelmesi halinde de değerlendireceğini ifade eden Şenol Güneş, A Milli Takım'da çalışmaya sıcak bakıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun da Mircea Lucescu'nun görevine son vererek A Milli Takım'ın başına getirmek istediği Şenol Güneş ile bir süredir temas halinde olduğu ve Beşiktaş'ın alacağı kararı beklediği kulislerde her geçen yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

22 Mart'ta Arnavutluk ile oynanacak olan 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası ilk maçına da Şenol Güneş yönetiminde çıkmak isteyen Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş ve Şenol Güneş ile bu konuda sıcak temas halinde.

Süper Lig devam ederken Şenol Güneş ile yollarını ayırmaya sıcak bakmayan Beşiktaş Yönetimi'nin sezon sonunda deneyimli teknik adam ile kesin olarak yollarını ayırması ve Güneş'in de A Milli Takım ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

HEM BEŞİKTAŞ HEM A MİLLİ TAKIM

Türkiye Futbol Federasyonu ve Beşiktaş için bir ihtimal daha var. Mart ayında Şenol Güneş'i takımın başına getirmek isteyen Türkiye Futbol Federasyonu, Güneş'in sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta devam etmesine de sıcak bakıyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile bu konu hakkında son değerlendirmesini yapacak olan TFF Yönetimi, Orman ve Güneş'in kararının ardından stratejisini belirleyecek.

Şenol Güneş de kısa bir süre önce yaptığı açıklamada Beşiktaş'tan bir sözleşme teklifi almadığını ve siyah-beyazlı kulüpten ayrılması durumunda hedefinin A Milli Takımı çalıştırmak olduğunu ifade etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.