Serdal Adalı'dan Beklenti Büyük

Serdal Adalı'dan Beklenti Büyük
Beşiktaş'ta görev yaptığı dönemde başta Ricardo Quaresma olmak üzere birçok yıldızın transferini bitiren Serdal Adalı'dan beklenti büyük... Yapılan son seçimde Başkan Fikret Orman'ın yönetiminde yer alan Adalı, devre arası transfer döneminde yoğun mesai harcayacak. Özellikl.
Beşiktaş'ta görev yaptığı dönemde başta Ricardo Quaresma olmak üzere birçok yıldızın transferini bitiren Serdal Adalı'dan beklenti büyük...

Yapılan son seçimde Başkan Fikret Orman'ın yönetiminde yer alan Adalı, devre arası transfer döneminde yoğun mesai harcayacak.

Özellikle ilişkileri nedeniyle dış transferde etkili olan Serdal Adalı'nın da Beşiktaş'a yeniden hizmet etmek için sabırsızlandığı belirtildi.

"ARTIK GUTI VE QUARESMA GİBİ TRANSFERLER ÇOK ZOR"

Adalı, önümüzdeki süreçte UEFA'nın uygulamış olduğu kriterlerden dolayı yıldız transferinin gerçekleşmesinin zor olacağını belirterek, "Yönetimin dışarısında kalamazdım, orada olmalıydım. Gerekli tüm düzenlemeler için destek olmalıyız. Bu finansal kriterlerde Guti ve Quaresma gibi transferler artık çok zor" diye konuştu.

Teknik direktör Şenol Güneş'e güvenlerinin tam olduğunu kaydeden Adalı, UEFA Avrupa Ligi hedefleri içinse şunları kaydetti: "Her şey çok iyi olacak. UEFA Avrupa Ligi gruplardan çıkacak ve şampiyon olacağız. Buna inanıyorum"

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.