Bağdat’ta Doktorlar, Virüs Tedavisi Tamamlanan İlk Hastayla Selfie Çektirdi

Irak'ın başkenti Bağdat'taki hastanede başhekim ve doktorlar, korona virüsü tedavisi görerek taburcu olan ilk hastayla selfie çekti.

Irak'ın başkenti Bağdat'taki hastanede başhekim ve doktorlar, korona virüsü tedavisi görerek taburcu olan ilk hastayla selfie çekti.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta bulunan Kerh Hastanesinde korona virüsü nedeniyle tedavi gören bir hasta, iyileşmesinin ardından taburcu edildi. Hastane başhekimi ve doktorlar da taburcu olan ilk hastayla selfie çekildi. Başhekim Casib Latif Ali Hecami çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından, "Korona virüsüne yakalanan ilk hastamız iyileştikten sonra taburcu oldu" notuyla paylaştı.

Irak'ta tamamı İran'dan gelen ve korona virüsü taşıyan 41 kişi bulunuyor. Bağdat'ta 2 ve Süleymaniye'de 1 olmak üzere toplam 3 kişi hayatını kaybetmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri