Bilecik Belediyesinden Cami Çıkışı Cemaate İkram

Bilecik Belediyesi tarafından Regaip kandili dolayısıyla yatsı namazı sonrasında cemaate kek ve meyve suyu ikramı yapıldı.

Bilecik Belediyesi tarafından Regaip kandili dolayısıyla yatsı namazı sonrasında cemaate kek ve meyve suyu ikramı yapıldı.

Mübarek gün ve gecelerde ikram geleneğini sürdüren Bilecik Belediyesi, üç ayların başlangıcı olan Regaip kandili dolayısıyla camilerde kek ve meyve suyu ikramı yapıldı. Başta merkez cami Şerifpaşa olmak üzere, Orhangazi, Kayı Boyu cami ve birçok camide yatsı namazı sonrasında ikramlar yapıldı.

Vatandaşlar da yapılan ikramlardan dolayı duydukları memnuniyeti belirterek belediye çalışanlarına teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri