Bilecik’te jandarmadan gölet ve ormanlarda tedbir

Bilecik’te jandarmadan gölet ve ormanlarda tedbir

Bilecik’te boğulma vakaları ve orman yangınlarına karşı jandarma ekipleri gölet, baraj ve ormanlık alanlarda tedbir aldı.


Bilecik İl Jandarma Komutanlığı tarafından il genelinde gerçekleştirilen huzur ve güven uygulaması kapsamında gölet, baraj, nehir havzası, tabiat parkı ve ormanlık alanlarda kontroller yapıldı. Ekipler, vatandaşları suya girmenin oluşturabileceği hayati tehlikelere karşı uyarırken, orman yangınlarına karşı alınması gereken önlemler hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Genel asayiş ve güvenlik konularında da vatandaşlara gerekli ikazlar yapıldı.


Öte yandan, gerçekleştirilen kontrollerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Jandarma ekiplerinin vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri