Bir Gün Kala Trezeguet Için Katarlılar Devrede

Transfer döneminde Galatasaray'ın gündemini uzun süre meşgul eden Kasımpaşa forması giyen Trezeguet için Katarlılar devreye girdi. Mısır basınında yer alan habere göre Katar temsilcisi Al Rayyan Kulübü, Trezeguet için düğmeye astı.
Transfer döneminde Galatasaray'ın gündemini uzun süre meşgul eden Kasımpaşa forması giyen Trezeguet için Katarlılar devreye girdi.

Mısır basınında yer alan habere göre Katar temsilcisi Al Rayyan Kulübü, Trezeguet için düğmeye astı. Katar'da transfer döneminin bitmesine bir gün kala, Al Rayyan Kulübü yetkililerinin Trezeguet transfer için Kasımpaşa ile görüştüğü belirtildi.

Galatasaray'ın yanı sıra Slavia Prag'ın da gündemini meşgul eden Trezeguet'in sözleşmesinde 5 milyon euroya serbest kalır maddesi bulunuyor.

Mısırlı oyuncu bu sezon Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 4 maçta 1 gole imza attı.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri