CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Silivri Cezaevinde Atilla Taş'ı ziyaret etti. Bircan, "FETÖ soruşturmalarında kurunun yanında yaş yanmayacak diyen hükümet şuan orman yakmaya başladı" dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, cezaevinde bulunan Murat Aksoy ve Atilla Taş'ı ziyaret etti.
Murat Aksoy ve Atilla Taş'ı ziyaret ettiğini ifade eden Tanrıkulu, "Haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı dayanışma gösteren herkese selamları var" dedi.
CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan da Silivri Cezaevinde Atilla Taş'ı ziyaret etti.
Erdin Bircan, "FETÖ soruşturmalarında kurunun yanında yaş yanmayacak diyen hükümet şuan orman yakmaya başladı. Tutuklanan Atilla Taş'ı Silivri Cezaevinde ziyaret ettim. Atilla Taş'ın tüm Atatürkçülere selamı var" dedi.
Bircan, Atilla Taş'ın kendisine yaptığı açıklamaları da paylaştı. Atilla Taş'ın cezaevinde Erdin Bircan'a yaptığı açıklama şöyle:
"Tamam eyvallah cezaevine bir şekilde attılar. Tweet falan ama bir savcı özellikle bir insanla uğraşır mı? Uğraşıyor. İki de bir de koğuşumdan alınıp saatlerce bekletilip savcı görüşmeyince koğuşuma geri dönüyorum. Keyfi muamele yapıyor, beni içeride tutup, psikolojimle oynamak için gayret sarf ediyor. Ne tesadüftür ki aynı savcı AKP'ye hakaretle ilgili dava etmişti.
Şunu herkes iyi bilsin zerre korkum yok. Sonuna kadar masumum. Onlardan korkan onlar gibi olsun. Eğer FETÖ'cü arıyorlarsa kendilerine baksınlar. Ben öz be öz Atatürkçüyüm ve ölene dek öyle kalacağım."