Depreme düğünde yakalandılar

Elazığ’ın Baskil ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem anı, bir düğün salonunda da hissedildi. Görüntülerde, o anları kayda alan vatandaşın bağırarak deprem olduğunu söylediği anlar yer aldı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 20.27’de merkez üssü Elazığ’ın Baskil ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin yaklaşık 10 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili olumsuz bir durum yaşanmadı.

Öte yandan, vatandaşların depreme düğün salonunda yakalandığı anlar kameraya yansıdı. Görüntülerde, o anları kayda alan vatandaşın, bağırarak deprem olduğunu söylediği, bazı vatandaşların masalarından kalktığı ve bazılarının ise halaya devam ettiği anlar yer aldı.

Ahmet Mücahid Kantarcıoğlu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ülke Haberleri