Eljif Elmas Için Son Büyük Iddia: 5 Milyon + Kalinic

Fenerbahçe, tarihinin en kötü sezonunu geçirse de kendisini parlatarak Avrupa'nın dev kulüplerini peşine takan oyuncuları da var. Bunlardan biri de 2017 yılında geleceğe yatırım olarak transfer edilen Eljif Elmas oldu.
Fenerbahçe, tarihinin en kötü sezonunu geçirse de kendisini parlatarak Avrupa'nın dev kulüplerini peşine takan oyuncuları da var.

Bunlardan biri de 2017 yılında geleceğe yatırım olarak transfer edilen Eljif Elmas oldu. 19 yaşındaki Makedon yıldız son olarak Atletico Madrid'in gündemine geldi.

ELJİF ELMAS'A TAKAS FORMÜLÜ

İtalyan basını, daha önce Türkiye'den Arda Turan'ı kadrosuna katan Madrid ekibinin, Lazio, Fiorentina, Tottenham ve Sevilla'nın da listesinde olan Elmas'ın transferi için düğmeye bastığını iddia etti.

Spor gazeteleri, Atletico adrid'in para+oyuncu takası ile işi bitirmeyi hedeflediğine dikkat çekti.

2022'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

İspanyol kulübünün, 15 milyon euro fiyat biçilen genç futbolcu için Fenerbahçe'ye 31 yaşındaki Nikola Kalinic'in yanı sıra 5 milyon euro teklif edeceği ifade ediliyor.

Fenerbahçe ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Elmas, bu sezon tüm kulvarlarda 37 karşılaşmaya çıktı ve 2 de gol kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri