Falez Caddesi Kavşağı 5 Gün Trafiğe Kapatılacak

Yağmursu suyu çalışmaları kapsamında Falez Caddesi'nde Doğu Aksının bir bölümü 16 Mart Pazartesi gününden itibaren 5 gün trafiğe kapatılacak.

Yağmursu suyu çalışmaları kapsamında Falez Caddesi'nde Doğu Aksının bir bölümü 16 Mart Pazartesi gününden itibaren 5 gün trafiğe kapatılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü'nün kent merkezinde yağmur suyu çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Muratpaşa İlçesi Falez Caddesi Doğu Aksı'nın 1974 Sokak kesişimi ile kavşak noktası kadar olan bölümü yağmur suyu inşaat çalışmaları nedeniyle UKOME kararıyla 16 Mart Pazartesi günü itibariyle 5 gün süreliğine trafiğe kapatılacak. Sürücüler bu süreçte alternatif olarak 1989 ve 1986 sokak güzergahını kullanabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri