Fatih Terim'den 'şampiyon Ligi' Kutlamalı Şov!

2017-2018 sezonu şampiyonu Galatasaray, şampiyonluk kutlamasını TT Arena'da yaparken Fatih Terim sahaya 'Şampiyonlar Ligi Müziği' ile çıktı. Galatasaray şampiyonluk kutlamaları devam ederken, futbolcular, teknik heyet ve teknik direktör Fatih Terim, belirledikleri şarkılarla sahaya ç.
2017-2018 sezonu şampiyonu Galatasaray, şampiyonluk kutlamasını TT Arena'da yaparken Fatih Terim sahaya 'Şampiyonlar Ligi Müziği' ile çıktı.

Galatasaray şampiyonluk kutlamaları devam ederken, futbolcular, teknik heyet ve teknik direktör Fatih Terim, belirledikleri şarkılarla sahaya çıkarak taraftarı selamladı.

Sosyal medyadan sıkça 'Şampiyonlar Ligi' mesajı veren Galatasaray ve Fatih Terim'de beklenilen oldu, Terim sahaya torunları ile çıkarken fonda 'Şampiyonlar Ligi Müziği' çaldı.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri