Fenerbahçe, Tolga Ciğerci Ile Uzatıyor!

Sezon başında Galatasaray ile olan sözleşmesini fesheden Tolga Ciğerci, Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu.
Sezon başında Galatasaray ile olan sözleşmesini fesheden Tolga Ciğerci, Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu. Ancak gurbetçi oyuncu sakatlığı nedeniyle tek bir resmi maçta bile Sarı-Lacivertli formayı giyemedi.

Sakatlığını tamamen atlatan 27 yaşındaki futbolcu, hafta başında takımla çalışmalara katılırken, yavaş yavaş da ritmini yakalamaya başladı.

Oldukça istekli olan tecrübeli oyuncu, perşembe günkü idmanda attığı goller ve yaptığı asistlerle dikkat çekti.

Performansıyla 'hazırım' mesajı yollayan Tolga Ciğerci'nin 1 yıllık opsiyonunun kullanılması bekleniyor.

"BU VEFANIN KARŞILIĞINI VERECEK"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Tolga'nın durumuyla ilgili olarak, "Tolga Ciğerci bile bonservissiz geldi. Biz bugüne kadar Tolga'ya bir kuruş para ödemedik. Tolga sağlığına kavuşacaktır. En iyi yerlere yolladık ve netice vermeye başladı. Bir evvelki takımda yanlış tedavi gördü. Ne kadroda bir yer alıyor ne mali açıdan bir risk. Ben inanıyorum ki Tolga, nisan-mayıs ayında takımla çalışmaya başladıktan sonra önümüzdeki sezon bu vefanın karşılığını verecektir. " ifadelerini kullanmıştı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri