Henry Onyekuru Çılgınlığı!

Bonservisi Everton'da bulunan ve kiralık olarak Galatasaray forması giyen Niyeryalı futbolcu Henry Onyekuru, Avrupa'nın büyük takımlarının radarına girdi. İngiliz basını, Galatasaray'ın bugün Antalyaspor maçını 6 kulübün yetkililerinin Onyekuru'yu izleyeceğini ifade ederken; Eve.
Bonservisi Everton'da bulunan ve kiralık olarak Galatasaray forması giyen Niyeryalı futbolcu Henry Onyekuru, Avrupa'nın büyük takımlarının radarına girdi.

İngiliz basını, Galatasaray'ın bugün Antalyaspor maçını 6 kulübün yetkililerinin Onyekuru'yu izleyeceğini ifade ederken; Everton'un Nijeryalı futbolcuyu gelecek sezon başında en az 20 milyon euroya satabileceğini iddia etti.

Onyekuru, 18 ay önce Belçika'nın Eupen takımından 8 milyon euroya transfer edilmiş ama çalışma şartları nedeniyle Premier Lig'de oynayamamıştı.

20 MİLYONU GÖZDEN ÇIKARTTILAR

PSG, Monaco, Marsilya, Borussia Dortmund, Napoli, Sevilla'nın Onyekuru için ciddi şekilde ilgilendiği belirtilirken özellikle PSG'nin 20 milyon euroyu şimdiden gözden çıkarttığı belirtildi.

Galatasaray'ın da kadroda tutmak istediği 21 yaşındaki Nijeryalı futbolcu için Everton'ın teknik direktör Marco Silva'nın raporunu bekleyeceği kaydedildi.

Onyekuru, bu sezon Galatasaray forması ile ligde 22 maça çıkarken 9 gol ve 2 asist üretmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri