Kahramanmaraş’taki saldırganı arkadaşı anlattı: "Takıntılı ve her gördüğünü yapan bir çocuktu"

Kahramanmaraş'ta silahlı saldırının gerçekleştiği ortaokuldaki okuyan öğrenci, katil zanlısının takıntılı ve her gördüğünü yapan biri olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde Ayser Çalık Ortaokulu'nda gerçekleşen silahlı saldırıda 10 kişi hayatını kaybetti. Okulda sabah saatlerinde sessizlik hakim olurken okulda öğrenim gören ve ismini açıklamak istemeyen bir öğrenci katil zanlısını anlattı.

"Zaten takıntılı bir çocuktu"

Saldırganın takıntılı olduğunu söyleyen öğrenci, "Zaten çocuk takıntılı bir çocuktu. Her gördüğünü yapan bir çocuktu. Bence bu okula bir güvenlik gerek. Çünkü öyle bir çocuğun okulda yeri yoktu. Her gördüğünü yapan bir çocuktu. Yetmezmiş gibi herkese kurulan bir çocuktu. Kendisinin arkadaşı da yoktu okulda. Bir arkadaşı vardı o da kendisi gibiydi. İçine kapanık bir çocuktu. 8-G şubesindeydi. Kimseyle muhatap olmazdı. Onca insanın çocuğu vefat etti bu okula güvenlik şart" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ülke Haberleri