Köylüye PKK'lı diyen Kılıçdaroğlu'na Akkuzululardan tepki

Partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, “Çubuk’taki saldırıyı gerçekleştirenlerin de PKK’dan bir farkı yok” diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Akkuzulu Köyünde yaşayan vatandaşlar tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesi Akkuzulu Köyünde Hakkari'de terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Sözleşmeli Er Yener Kırıkçı'nın cenazesine katılmış ve cenaze namazının ardından bir grup tarafından protesto edilerek saldırıya uğramıştı. Saldırının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere siyasilerden saldırıya tepkiler gelmişti. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, dün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Çubuk'ta yaşadığı o saldırıya değindi ve kendisine saldıranların PKK'dan bir farkı olmadığını söyledi. Kılıçdaroğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Hayatımda iki kez polisin akrep denilen aracına bindim. Biri Şavşat'taki PKK saldırısıydı. Artvin'de saldıran da PKK'ydı. Çubuk'taki saldırıyı gerçekleştirenlerin de PKK'dan bir farkı yok. PKK ülkeyi bölmek, parçalamak istiyor. Bunlar da ülkeyi bölmek, parçalamak istiyor. Aynı amaçla hareket ediyor. Aynı yolun yolcuları” ifadelerini kullandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ülke Haberleri