Mazıdağı Belediyesi, turizme kazandıracağı vaadini vermişti, çöplüğe döndü

Mardin’in Mazıdağı ilçesinde bulunan ve DEM Parti belediye başkan adayının seçim vaadleri arasında yer alan Karasu Çayı çöplük alanına döndü. Mazıdağı ilçesinin yaz cenneti olarak bilinen Karasu Çayı, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Her mevsim ayrı bir güzelliğe bürünen Karasu Çayı, çöplük alanına döndü. Piknik için Karasu Çayına giden vatandaşlar, belediyeye tepki gösteriyor.

Mardin’in Mazıdağı ilçesinde bulunan ve DEM Parti belediye başkan adayının seçim vaadleri arasında yer alan Karasu Çayı çöplük alanına döndü.


Mazıdağı ilçesinin yaz cenneti olarak bilinen Karasu Çayı, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Her mevsim ayrı bir güzelliğe bürünen Karasu Çayı, çöplük alanına döndü.


Piknik için Karasu Çayına giden vatandaşlar, belediyeye tepki gösteriyor.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çevre Haberleri