Meslek Öğrenip Para Kazanıyorlar

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde eğitim gören öğrenciler, hem mesleklerinin inceliklerini öğreniyor, hem de para kazanıyor.

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde eğitim gören öğrenciler, hem mesleklerinin inceliklerini öğreniyor, hem de para kazanıyor.

Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ali Dinçay ve koordinatör öğretmen Zükfikar Sitacı, staj yapan öğrenciler ve staj yapılan kurumları ziyaret ettiler.

Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi staj yapan son sınıf meslek lisesi muhasebe öğrencileri, Pazarlar Süt Birliği, Pazarlar Belediyesi, PTT, Pazarlar Kaymakamlığı Yazı işleri Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Pazarlar İlkokulu, Pazarlar Ortaokulu kurumlarında staj yapan öğrenciler ve kurumlar ziyaret edildi.

Bu konuda bilgi veren Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ali Dinçay, "Öğrencilerimizin çalışmaları denetlendi. Öğrencilerin çalışmaları ve iş yerindeki davranışları iş yerine uyumları hakkında kurumlardan bilgi alındı. Öğrencilerin staj görevlerini en güzel şekilde yerine getirdikleri bilgisi alındı. Öğrencilerimiz 10. sınıftan itibaren sigortalı oluyorlar. Son sınıfta haftanın üç günü hem stajlarını yapıp hem de ayda 430 lira para kazanarak ailelerine katkı sağlıyorlar" dedi. (MB-EFE)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri