MHP Genel Başkanı Bahçeli, TEKNOCAK Festivali’nde stantları gezdi

MHP Genel Başkanı Bahçeli, TEKNOCAK Festivali’nde stantları gezdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nca düzenlenen TEKNOCAK Teknoloji ve İnovasyon Festivali’ni ziyaret ederek stantları gezdi, projeler hakkında bilgi aldı.


Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 18-19 Mayıs tarihlerinde ATO Congresium’da düzenlenen TEKNOCAK Teknoloji ve İnovasyon Festivali’ne 81 ilden yaklaşık 500 mühendis ve üniversite öğrencisi katıldı. Festival kapsamında 100’ün üzerinde proje sergilendi.


Festivalde, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin ismini verdiği yarış araçları "Göktay 1" ve "Göktay 2" de yer aldı.


Festivale katılan Bahçeli, stantları tek tek gezerek projeler hakkında bilgi aldı. Bahçeli’ye ziyaret sırasında Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım eşlik etti. Bahçeli, ayrıca İSTİKLAL isimli yarış aracının kaputunu imzaladı


Proje sahipleriyle sohbet eden Bahçeli, katılımcıları tebrik ederek başarılar diledi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri