Motosiklet kazasında hayatını kaybeden lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı

Motosiklet kazasında hayatını kaybeden lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden lise öğrencisi Ege Çubukçu’nun cenazesi defnedildi.


Dün akşam saatlerinde ilçe girişindeki sapak mevkisinde, Akçakoca Orhan Özdemir Fen Lisesi 12. sınıf öğrencisi Ege Çubukçu (17) idaresindeki motosiklet ile minibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ağır yaralanan Çubukçu, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Düzce Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Genç öğrenci, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Ege’nin cenazesi, Akçakoca Merkez Camisi’nde kılınan namazın ardından Akçakoca Şehir Mezarlığı’na defnedildi. Cenazeye Çubukçu’nun ailesi ve yakınlarının yanı sıra okul arkadaşları, öğretmenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende acılı aileyi, gencin arkadaşları ve yakınları teselli etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri