Niğdeli İzciler Kent Ormanında Kampta

Niğde Gençlik ve Spor Kulübü İzcileri Niğde Kent Ormanında 3 günlük kampa girdi.

Niğde Gençlik ve Spor Kulübü İzcileri Niğde Kent Ormanında 3 günlük kampa girdi.

25 izcinin katıldığı 4 lider ile üç günlük kamp gerçekleştirdiler.

Okullara ara tatilinin verilmesinin ardından teknoloji bağımlılığından uzak olarak geçekleştirilen kampa10-16 yaş arasında izciler iki gece çadırda kaldılar. Gece sıcaklığının -5 derecede hissedildiği kampta -30 derecelik uyku tulumları da geceyi geçiren izciler güzel bir etkinlik düzenlediler.

Gece kamp ateşi yakarak geçiren izcileri Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü ve Gençlik Merkezi Şube Müdürü Turan Sayın ziyaret etti.

Kamp süresince dart, okçuluk, dağcılık malzeme tanıtımı ve ip ile iniş eğitimleri gerçekleştiren izciler kamp süresi boyunca çeşitli etkinliklerle tatili fırsata çevirdiler.

Kamp süresi içerisinde oyunlar ve akşamları düzenlenen kamp ateşi ile takım çalışması, kendini ifade etme, empati ve düşünme becerilerinin desteklenmesi amaçlandığı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri