Oktay Vural: İstifamı Genel Başkana İlettim

Grup Başkanvekilliği görevinden istifa eden MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, "Dün grup toplantısından sonra istifamı Genel Başkan'a ilettim" dedi.

Grup Başkanvekilliği görevinden istifa eden MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, "Dün grup toplantısından sonra istifamı Genel Başkan'a ilettim" dedi. Vural istifası ile ilgili ayrıntıları yazılı açıklama ile yapacağını söyledi.

Vural Meclis'e gelişinde gazetecilerin istifası ile ilgili sorularına, "Ayak üstü yapılacak değerlendirmeler değil. Daha sonra yazıyı açıklama ile açıklayacağım" dedi.

Vural, dün grup başkanvekilliği görevini bırakacağını, MHP Grup toplantısından sonra Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye ilettiğini de belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri