Osmaneli’ne Yöresel Ürün Satışları İçin Destek Sağlanacak

Bilecik'in Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin, Varlık Temelli Topluluk Kalkınma Modeli Başkanı Ferhan Geylan'ı ziyaret etti.

Bilecik'in Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin, Varlık Temelli Topluluk Kalkınma Modeli Başkanı Ferhan Geylan'ı ziyaret etti.

Başkan Şahin, ziyaretlerinde Geylan'dan Osmaneli'ndeki yöresel ürün satışları için destek sözü aldı. Burada kısa bir açıklamada bulunan Başkan Şahin, "İlgileri ve destekleri için OGLİV Kurucusu ve Başkanı Ferhan Geylan'a teşekkür ediyorum. Özellikle Osmaneli Belediyesi yöresel ürünleri olan ayva lokumu, salça, lefke bezi, tarımsal ürünler gibi birçok ürünün pazarlanması ve satışında ilçemize sağlayacakları proje destekleri ve alım sözleri için birlikte çalışmaktan zevk alacağız. OGLİV ile işbirliğimiz artarak devam edecek" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Çevre Haberleri